Albania: Identitet Lyrics

Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko

Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko - Albania: Identitet Lyrics

Lyrics

Kam ardhur nga larg
Nën pluhurin e kohës gjeta ré edhe mallkim
U gjenda unë shumë pranë
E preka veç flakë e zjarr
Unë fola veç në heshtje
Desha pak jetë, lavdi
Dhe kur ndava ëndrrën
Gjeta një rreze dritë, pak frymë si ti
Gjeta një rreze dritë, pak frymë si ti

I ardhur nga larg, ke etje, ke mall
Kur sheh çdo gjë që ndryshon
Vetë jeta ikën shkon
Ti te kjo gjuhë po kërkon
Eshtë vendi ku u linde, rrite, ndave trimërinë,
E fale dashurinë ndër vite,
Vrapove ti gjete lirinë (
Vrapove ti gjete lirinë

Na rriti kjo tokë
Do flasim ne veç një gjuhë
Kështu s’do ketë me lot
Do gjendesh kudo nëpër botë
I huaj më s’do jesh
Le të jete fillimi ri
Ne bashkë në vëllazëri
Se kur ndava ëndrrën
Gjeta një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë
Një rreze dritë pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë

Një rreze dritë pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë
Vrapove ti gjete lirinë

Translate Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko - Albania: Identitet lyrics to:

Please select your language from the drop-down list to see the translation for Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko - Albania: Identitet lyrics.

We have 1 Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko's song lyrics which you can see on the right or by clicking on the artist's name.